BISSERUP FISK
 
BISSERUP HAVBRUG
DETAILSALG I BISSERUP
ÅBNINGSTIDER


KONTAKT
BESTILLING AF FISK

SMILEY

Oversigt over restauranter og andre spisesteder der fører danske økologiske opdrætsfisk med det røde ø-mærke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDIER:

Mad Med Mads og David i TVeast se her

Her kan du se opskriften som Mads og David laver

Se FILM OM RØGNING AF ØRREDER

Bisserup fisk er i TVøst i udsendelsen "En bid Af Danmark" lørdag d. 17. november kl. 19.50. se udsendelsen her http://www.tv2east.dk/video/2012-11-13/bisserup-fisk

DR2 d. 13. august 2012 : Dr 1 Fra Kyst til Kyst har været i Bisserup og set på fisk og tang. Udsendelsen, der vises mandag d. 13. augusti kl. 20  vil  bl.a. fortælle om de økologiske Bisserup - ørreder, tang , rygning af fisk og så vil der være flotte undervandsoptagelser af tang og fisk, så du også kan se hvordan fiskene har det i de store net på det åbne hav.

For dem med interesse i økologiske fisk og skaldyr ( og tang): Se følgende link – fra ca. 30. minut til 41. minut

- en rigtig flot, spændende og positiv reportage med Lars Birger Nielsen – Bisserup økologiske havbrug

Windsor fisk: "Her er virkeligt tale om et produkt der gør dig til et bedre menneske!"

TV2east 5. marts 2012 kl. 19.30 Nyheder - mandag

you tube lørdag d. 3. marts 2012 : De hjemvendte fisk sorteres.

you tube 2010: 360°Nord - lokal mad: Bisserup fisk
På besøg hos Lars Briger Nielsen, der opdrætter ørreder i havbrug, om som inden længe har de første økologiske ørreder klar!

you tube 20. februar 2011: 360°Nord - lokal mad: Topmøde på Krogs
Lars Birger Nielsen fra Bisserup Havbrug, Danmarks første økologisk certificerede havbrug, mødes med de to unge kokke, Boris Buono Stamer og Jeppe Madsen, der har overtaget styringen på den navnkundige Krogs Fiskerestaurant på Gammel Strand i København. Der bliver talt om hvordan man opdrætter verdens bedste fisk, røgning af fisk, udvikling af fisk i portionsstørrelse og meget andet.

TV2east 8. januar 2011: Vinter hård ved fiskere

TV2lorry 21. juni 2011 : Se Jan Hurtigkarl tilberede en af disse ørreder fanget til formålet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

ARTIKLER:

Artikel fra 360°Nord
efteråret 2011

Politiken "Mad" 20. juni 2011
side 1
side 2
side 3

Pressemeddelelse 7. december 2010

Med tilladelse fra SEAS-NVE og magasinet Energi & Bolig
"DEN GODE FISK FRA BISSERUP "
Artiklen er fra 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  FRESH FISH ALSO FIGHT - AGAINST THE MAINSTREAM